Gastreacties

Gastreacties Chalet Lindehof. Afkomstig uit het “ouderwetse” gastenboek van Chalet Lindehof. Hier kunt u de reacties van onze gasten lezen. Hoe hebben ze hun verblijf in Chalet Lindehof ervaren en wat vonden zij van de omgeving.

——–

aug 2019

Het verblijf in Lindehof was uitstekend. Geweldig plekje. Mooie uitstapjes gemaakt. Hopelijk tot nog een keer.

 Groetjes Tessa

——-

aug 2014

Een mooie vakantie gehad. Veel gewandeld, gezwommen in verschillende zwembaden, ook naar Italië gereden. Het huisje heeft een warme sfeer, vooral de geur van de open haard geeft dit gezellige gevoel. Erg fijn dat we hier plots, op zeer korte termijn, terecht konden. Lieve groet en wellicht tot ziens. 

A, E, K, R, L

——–

juli 2014

Wij zijn deze week met 4 personen hier geweest. Het chalet is ons prima bevallen. Mooie ligging met geweldig uitzicht en alles erop en eraan. We hebben een 3-daagse wandelpas gekocht en heerlijk langs de gletscher gewandeld. We zijn 1 dag naar Italië geweest. Binnen een half uur ben je er met de trein. Zeker voor herhaling vatbaar.

Fam. M. (Denekamp & Oldenzaal)

——–

oktober 2010

Genoten van het heerlijke weer, echt vakantie! Bedankt dat we in dit chalet mochten verblijven. Een erg fijn plekje met alles was wat we nodig hadden!! 

Fam. K. 

——–

september 2010

Beste familie,

We hebben ons prima vermaakt. Mooie omgeving, gezellig huisje en fantastisch weer! Echt genieten….. Wie weet volgend jaar weer!

Groeten M en D

——–

juni 2010

Voor de derde keer hier in Chalet Lindehof bekend en vertrouwd. 

——–

2010

Graag willen we jullie bedankten voor alle goede zorgen en het gebruik van jullie mooie chalet. We nemen een mooie vakantieherinnering mee naar ons mooie dorp Beetsterzwaag.

Fam. de V.

——–

februari 2010

Beste familie, 

Voor de 3e keer jullie prachtige huis bezocht en het was weer fantasties, leuke uitstapjes gemaakt, goed weer 1e helft van de week, 2e helft iets minder maar dat mag de pret niet drukken. Gaan uitgerust en voldaan weer naar huis. 

Groetjes Fam. G. (Almelo) 

——–

mei 2009

Beste familie,

We hebben ’n fantastische vakantie gehad. Prachtig weer, schitterend huis en elke dag grote wandelingen gemaakt. In één woord fantastisch.

Groetjes van Fam. F. (Noordwijkerhout)

——-

januari 2008

En weer een weekje in Filet en weer een heerlijk weekje. Iedereen maar zeggen dat het zo koud is in januari. Viel reuze mee. We hebben veel sneeuw gehad, moesten zelfs eerst scheppen om de auto te parkeren. Zo hadden we het hier nog nooit gezien. Echt een witte wonderwereld. Verder de hele week heelrijk geskied met perfecte sneeuw en een paar dagen zon. Ons horen jullie niet klagen! Tot de volgende keer maar weer. 

Fam. v.d. Berg (IJsselmuiden) 

——-

december 2006

Beste Familie,

Wij vonden het hier heel erg mooi. Ook het chalet is mooi. Wij hebben fijn gewandeld en geskied. Wij hopen nog een keer terug te komen in dit chalet.

Fam. P. (Kampen)

——-

Een prachtig chalet, gezellig en netjes ingericht en van alle gemakken voorzien. We hebben hier een heerlijke ontspannen week doorgebracht met veel uitstapjes en lekker geslapen. 

Fam. L.

——-

maart 2006

Wat een fantastisch huis, omgeving om te vieren dat pa en ma 50 jaar getrouwd zijn. Hier hebben we met z’n allen genoten van het huis en de sneeuw, wandelen, snowboarden en skiën. Nog nooit zoveel sneeuw gezien!!

Fam. B.

Al met al een leuke wintersportweek gehad met veel lekker eten, open haard geregeld aan, kortom…….. ons Zwitserleven gevoel was perfect in dit mooie Chalet Lindehof. Hartelijke groeten en oant sjen.

Fam. V. (Gorredijk)

38.680 gedachten over “Gastreacties”